Despre

Casa Orizont – hotel de trei stele plus pentru batrani – este o casa pentru o mare familie unde dorim sa gazduim persoane varstnice care au ramas singure sau care au probleme de sanatate si care cauta un loc linistit si deosebit unde isi poate deschide un NOU ORIZONT de viata frumoasa cu noi prietenii, activitati multiple, asistenta calificata si ingrijre calduroasa.

Casa Orizont se afla intr-un loc ferit de zgomot si poluare, pozitionat in plin cadru rural, fiind inconjurat de campuri de porumb, grau si floarea soarelui si marginit de dealuri impadurite.

Satul Beleti-Negresti, in care este situata Casa Orizont, este un centru agricol din judetul Arges asezat la poalele muntilor Carpati, cele mai apropiate centre urbane fiind Topoloveni la 8 km si Pitesti la 25 km.

Capitala Bucuresti se afla la 90 km de unde se poate ajunge comod pe autostrada, in mai putin de o ora, sau parcurgand in mod placut drumul national DN7 care traverseaza sate incantatoare si campii cultivate.

Unitatea hoteliera ia naştere in urma restructurarii radicale a unui mare depozit de stat “Siloz”  construit in 1963 pentru pastrat mere si cereale, produse in mari cantitati la nivel local.

Restructurarea atenta si pasionata – a durat cinci ani – urmarita de arhitecti locali si italieni pastrand nealterate volumele si structura existente, precum si coloritul fatadelor si al elementelor de lemn artizanal interiori si exterior.

Casa Orizont a fost toata amenajata de profesionisti italieni cu mobilier de anticariat din Italia si Franta (1860/1920), argint din Anglia (1900/1930), tablouri de artisti italieni moderni si de artisti europeni de arte grafice (1700/1920) si covoare vechi persane (1950).

La exterior sunt doua terase acoperite de 400 mp si o gradina de 12.000 mp amenajata cu spatiu pentru parcare, alei, spatii de relaxare cu banci si mese, flori si arbori ornamentali, livada.

Societatea proprietara – fundata din italieni cu directie italiana – a realizat cu pasiune si daruire decizand sa puna la dispositia persoanelor varstnice romane un serviciu de inalta calitate in domeniu hotelier si asistential si nu in ultimul rand in domeniul cultural, istoric, traditional si de caldura umana.

Acestia avand placerea se gazduiasca in Casa Orizont, unde plasticul si inoxul exista doar in bucatarie si bai pentru motive de igiena, dar unde residentii noastri vor fi inconjurati de caldura lemnlui sculptat, argintul incrustat, covoare persane confectionate manual, colectii private de opere de arte originale, obiecte de arte italiana, romana si africana cu trofee din safari.